بازار نزولي ميلگرد در چين

بازار نزولي ميلگرد در چين

مرکز خدمات فولاد ايران – قرارداد فيوچرز ميلگرد در بورس شانگهاي به دنبال سياست پولي جديد دولت چين نزولي شد. اين قانون جديد بر بازار نقدي تاثير مستقيمي نگذاشته، ولي به نظر فعالان بازار زماني که تجار بايد خريد بيشتري انجام دهند فشار بيشتري بر آنها وارد خواهد ساخت.

قرارداد ژانويه ۶۷/۰ درصد افت كرده به ۷۴۷ دلار با ۱۷ درصد ماليات بر ارزش افزوده رسيد. از طرفي اعلام خبر محدوديت‌هاي خريد خانه در ايالت زجيانگ تاثيراتي منفي بر بازار گذاشته و خبر از احتمال کنترل‌هاي جديد در بازار مسکن شهر‌هاي کوچک‌تر مي‌دهد که بر نياز فولاد بخش ساخت‌وساز اثر خواهد گذاشت. قيمت نقدي ميلگرد در بازار شانگهاي نسبتا با ثبات است و ۷۴۳ تا ۷۴۵ دلار با ۱۷ درصد ماليات بر ارزش افزوده ثبت شده است.
سکوت در بازار ميلگرد جنوب اروپا
همچنين تجار در بازار مقاطع جنوب اروپا منتظر روشن‌تر شدن وضعيت بازارند. آنها سعي دارند ببينند بحران مالي اروپا تا چه ميزان وخيم است و آفريقاي شمالي به کارخانه‌هاي جنوب اروپا در افزايش صادرات مقاطع کمک مي‌کند يا نه؟ فعلا بازار ساکت است و تجار منتظر بازار پس از ماه رمضان هستند. وضعيت در اروپا بدتر شده ظاهرا نه تنها يونان بلکه ايتاليا و اسپانيا نيز گرفتار مشکلات مالي هستند.
در ماه‌هاي ژوئن و جولاي مغرب به ويژه الجزاير خريدار فعال ميلگرد جنوب اروپا بود، حال همه منتظر بازگشت اين کشور به بازار هستند؛ ولي بعيد است الجزاير مشکل مازاد موجودي مقاطع جنوب اروپا را حل کند. قيمت فعلي ميلگرد ايتاليا، اسپانيا و يونان ۵۰۵ تا ۵۱۰ يورو هر تن فوب است، ولي با بازگشت خريداران مغربي اميد به تغيير روند بازار مي‌رود.

keyboard_arrow_up