بسيج وزارت صنعت ،معدن و تجارت قرارگاه مقابله با جنگ نرم را افتتاح كرد
قرارگاه مقابله با جنگ نرم با همت بسيج وزارت صنعت، معدن و تجارت روز سهشنبه با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه ونوسازي معادن وصنايع معدني ايران (ايميدرو) ، معاون توسعه منابع انساني و پشتيباني وزارتخانه در اين مراسم با بيان اينكه قرار است طرح مذكور به عنوان يك پايلوت در وزارت صنعت ،معدن و تجارت اجرا شود افزود: مقابله با جنگ نرم بايد سنجيده ،دقيق و فراگير باشد.
وي با بيان اينكه براي مقابله با جنگ نرم، ساز و كارهاي لازم و استفاده از قواعد بازي مهمتر از خود بازي است، تصريح كرد: مقابله با جنگ نرم، نيازمند دانش فني مرتبط است. وي با اعلام اينكه ما بايد بخشي از اين پازل مقابله با جنگ نرم باشيم افزود: برخي كارشناسان حدود ۵۰ درصد توليد كشور را مربوط به اين وزارتخانه دانستهاند دراين صورت بايد اطلاع رساني مناسب انجام گيرد. سعيد شريفزاده تصريح كرد: بايد تمام امكانات بسيج شوند تا ما بتوانيم كار صحيح و درست انجام دهيم.
فرمانده بسيج وزارت صنعت، معدن و تجارت نيز در اين مراسم گفت: هدف بسيج وزارتخانه لبيك به نداي رهبر معظم انقلاب مبني بر افزايش بصيرت است كه اميدواريم در مقابله با جنگ نرم دشمن بتوانيم موفق عمل كنيم.
مهدي واصفي، تصريح كرد: فعاليتهاي قرارگاه عمار علاوه بر فضاي سايبري، اينترنت و فضاي رسانهاي كه اكنون هم انجام ميشود، افزايش فعاليتهاي مقابله با جنگ نرم خواهد بود كه اميدوارم تمام بسيجيان افسران جنگ نرم باشند.
درادامه اين برنامه حسن عباسي از سخنرانان اين مراسم با برشمردن ويژگي هاي جنگ نرم اظهار داشت: هر كسي كه توانايي اعمال حب و بغض را داشته باشد تواناي ايجاد جنگ نرم دارد.
به گفته وي امروزه جنگ نرم بر باورها و اعتقادات تاثير مي گذارد به گونه اي كه شك ها را به يقين و يقين را به شك تبديل مي كند.
وي بر نقش بسيجيان دراين جنگ اشاره و تاكيد كرد: بسيج بايد به عنوان عامل پيش بر در وزارت جديد صنعت ،معدن و تجارت ظاهر شود كه مهمترين ركن در جنگ نرم به شمار مي آيد. اين استاد دانشگاه درادامه سخنانش درباره مسير صنعتي شدن ايران و متفاوت بودن ويژگي هاي فرهنگي كشورمان با ديگر كشورها اظهار داشت: برخي كشورها با تمركز بر امور كشاورزي ،نظامي و نيز حمل و نقل، صنعت خود را پايه گذاري كردند در حاليكه با توجه به وجود منابع انرژي و در دسترس بودن تمامي منابع آن از جمله نفت ،گاز ،زغالسنگ ،باد ،خورشيد ،انرژي هسته اي و … بايد مسير صنعتي شدن خود را از اين منابع تعيين كنيم.