مديرعامل فولاد مبارکه در جريان برگزاري نخستين گردهمايي امسال مديران سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، اين گردهمايي را در سال جهاد اقتصادي بسيار ارزشمند خواند و با ارائه گزارش کاملي از نحوه عملکرد فولاد مبارکه اصفهان و برنامههاي آتي اين شرکت، پيشبيني انجام شده از سوي موسسههاي معتبر بينالمللي درخصوص آينده بازار جهاني فولاد، جايگاه فولاد کشور در رتبهبندي جهاني و به صورت مجزا فولاد مبارکه را براي حاضران در جلسه مورد تجزيه و تحليل قرار داد.
دکتر محمدمسعود سميعينژاد از ايجاد ثبات در صنعت جهاني فولاد تا انتهاي سال 2011 ميلادي خبر داد و افزود: براي فولاد مبارکه اصفهان که طرحهاي توسعه و توليد انواع محصولات تخت فولادي با کيفيت بالاتري را در دستور کار خود قرار داده ميتوان آينده بهتري را پيشبيني کرد.
وي با اشاره به نياز روزافزون کشور به فولاد و ميزان واردات آن افزود: با توجه به افزايش مصرف داخلي اکنون طرحهاي توسعه فولاد مبارکه با سرعت مطلوبي در حال اجراست که اميدواريم با بهرهبرداري هر چه سريعتر از آنها و ديگر طرحهاي توسعه فولاد در کشور از واردات فولاد به کشور بينياز شويم. سميعينژاد با بيان اينکه ايران با توليد حدود 12 ميليون تن فولاد خام و 17 ميليون تن محصول نهايي رتبه هفدهم جهان را به خود اختصاص داده است، افزود: وجود مزيتهاي نسبي در ايران از قبيل نيروي کار مستعد و مجرب، انرژي، منابع عظيم معدني، دسترسي به آبهاي آزاد، بالاتر بودن سرانه مصرف فولاد در خاورميانه نسبت به توليد و افزايش واردات محصولات فولادي در صورت افزايش نيافتن توليد از مهمترين دلايل توجه و پرداختن هرچه بيشتر به توسعه کارخانههاي فولاد کشور است.
وي در ادامه به عملکرد فولاد مبارکه و برنامههاي توسعه، ترکيب سهامداران، ماموريتهاي شرکت و نقش آن در فولاد کشور، ارزشهاي سازماني فولاد مبارکه در بستر ارزشهاي اسلاميو انساني و محورهاي استراتژيک شرکت در سالهاي 90 تا 92 پرداخت وتصريح کرد: فولاد مبارکه بزرگترين فولادساز کشور است که در نيمه نخست امسال توانسته است سهم 43 درصدي خود در توليد فولاد کشور را حفظ کند. وي ابراز اميدواري کرد با همدلي و همکاري همه صنايع زيرمجموعه ايميدرو و حمايت ديگر نهادهاي ذيربط در آينده نزديک نه تنها از واردات فولاد به کشور بينياز شويم بلکه با ايجاد فرصتهاي شغلي بسيار براي جوانان اين مرز و بوم زمينه بروز استعدادها و ايجاد اشتغال را فراهم کنيم.
در روز نخست اين گردهمايي مديران عامل شرکتهاي ملي صنايع مس ايران، تهيه و توليد مواد معدني ايران، ملي فولاد ايران، ذوبآهن اصفهان، فولاد خوزستان، آلومينيوم المهدي و احداث صنعت گزارش کاملي از عملکرد، برنامهها و چالشهاي شرکتهاي تحت مديريت خود را ارائه کردند و در روز دوم نيز معاون منابع انساني و امور اجتماعي سازمان توسعه و نوسازي معادن وصنايع معدني ايران مباحثي را مطرح کردند. در جريان برگزاري اين گردهمايي خطوط توليد فولاد مبارکه از سوي شرکتکنندگان مورد بازديد قرار گرفت و اعضاي زيرمجموعه سازمان ايميدرو از نزديک با آخرين دستاوردهاي فولاد مبارکه آشنا شدند.
|