اعلام راهبرد سه گانه ايميدرو درمسير تحقيق و توسعه

اعلام راهبرد سه گانه ايميدرو درمسير تحقيق و توسعه
کد خبر: 6455       


رييس هيات عامل ايميدر راهبرد سه گانه اين سازمان را در مسير تحقيق و توسعه اعلام كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)،خدامراد احمدي كه در نخستين كنفرانس سازمان هاي هلدينگ ؛ كاركردها و چالش ها سخن مي گفت تصريح كرد: پرداختن به پژوهش درراستاي استفاده از ظرفيت هاي داخل كشور براي تحقق بومي سازي نخستين راهبرد اين سازمان در موضوع تحقيق و توسعه محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه تمامي اهداف و راهبردهاي به منظور گذر از اقتصاد دولتي به سمت اقتصاد آزاد و رقابتي انجام مي شود تصريح كرد: توانمند سازي بخش خصوصي در دوره اي كه دولت درحال واگذاري بنگاه هاي تحت پوشش خود است نيز به عنوان راهبرد دوم اين سازمان تعريف مي شود . به اين دليل كه هلدينگ هاي بخش خصوصي علاوه بر بزرگ بودن از مشخصه انعطاف پذيري و چابكي برخوردارند كه اين ويژگي در هلدينگ هاي دولتي ديده نمي شود.
وي خاطر نشان كرد: واگذاري طرح هاي مختلف ايميدرو از جمله طرح هاي فولادي و … در همين راستا تعريف شده است. معاون وزير صنعت ،‌معدن و تجارت ،‌پرداختن به آموزش وپژوهش با هدف اجراي طرح هاي «كاربردي» در حوزه معدن وصنايع معدني را به عنوان سومين راهبرد ايميدرو در اين بخش ذكر كرد.
احمدي همچنين با تاكيد بر اينكه اولويت ما حضور در پژوهش هاي كاربردي است گفت: از ابتداي تاسيس ايميدرو تا كنون بيش از 140ميليارد تومان در بخش تحقيق و توسعه سرمايه گذاري شده كه 15ميليارد تومان آن در سال جاري محقق مي شود.
به گفته وي ،‌در زماني كه اين سازمان در حال واگذاري امور بنگاه داري به بخش خصوصي است و برنامه اينست كه تنها بر سياست گذاري تمركز داشته باشد ،‌ وجود چنين هلدينگ هايي در بخش خصوصي كاملا ضروري است. رييس هيات عامل ايميدرو در عين حال تاكيد كرد: با اصلاح قوانين مي توان مانع از ايجاد انحصار هلدينگ ها در بخش هاي مختلف اقتصادي شد.
پيش از وي ،‌ حميد طاهباز توكلي رييس انجمن تخصصي مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن و نيز حبيب ا… پزشك دبير اين كنفرانس گزارشي از وضعيت تحقيق و توسعه و چالش هاي اين بخش ارايه كردند.
به گفته توكلي ،‌در برنامه پنجم قرار است يك درصد توليد ناخالص- معادل 3500ميليارد تومان- دراين بخش سرمايه گذاري شود كه بهتر آنست كه در بخش تحقيقات كاربردي و با كمك واحد هاي توليدي تمركز بيشتري داشته باشيم.

keyboard_arrow_up