معدن و توسعه: عضو هيات مديره كنفدراسيون صنعت گفت: صنعتگران ايراني پس از انقلاب با وجود تمام مشكلات در توليد تجهيزات و رشد توليد موفق بودهاند و در شرايط فعلي با توجه به دستيابي به دانش فني لازم در بخش صنعت بايد به اصلاح فضاي كسب و كار صنعتي بپردازيم.
به گزارش فارس، محمدحسين فلاح اظهار داشت: سرمايهگذاري زيادي در دورههاي مختلف در بخش صنعت صورت گرفته كه رشد صنايع پاييندستي را به همراه داشته است.
وي تصريح كرد: پس از انقلاب سرمايهگذاري بالايي در حوزههاي زيرساختي صورت گرفته كه اين مساله باعث توسعه صنايع پاييندستي و همچنين صنايع مصرفكننده مواد اوليه شده است.
وي افزود: در ابتداي انقلاب تنها حدود 100 هزار تن ورق كم عرض فولادي در شركت نوردسازي اهواز و در مجوع 368 هزار تن فولاد در كشور توليد ميشد، در حاليكه هماكنون توليدات صنعت فولاد قابل مقايسه با آن زمان نيست (12 ميليون تن در سال) و بسيار بيشتر از ابتداي انقلاب است.
فلاح با اشاره به رشد تامين برق در كشور و نقش آن در توسعه بخش صنعت طي سالهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: در حوزه سدسازي، ساخت شبكه انتقال نيرو و يكپارچه شدن اين شبكه نيز اقدامات قابلتوجهي صورت گرفته است.
به گفته وي، در حال حاضر از نظر تكنولوژي ساخت برخي تجهيزات صنعتي مانند ماشينآلات سنگين راهسازي و ماشينهاي الكترومكانيك مانند موتورها و ژنراتورها و همچنين تعميرات آنها در موقعيت مناسبي قرار داريم و به دانش فني و توانمندي بالايي در اين حوزهها دست يافتهايم.
به گفته وي، رشد صنايع ريلي، ساخت انواع كشندهها و واگنها و همچنين آغاز به كار صنعت كشتيسازي در ايران از جمله نمونههاي ارتقاي اقتصاد بعد از پيروزي انقلاب اسلامي است. |