وزير صنعت، معدن و تجارت از ورود به فاز دوم ادغام در اين وزارتخانه خبرداد و گفت : اين مرحله نيز همچون گذشته با مشارکت سازمان هاي صنعت ، معدن و تجارت در 31 استان اجرا مي شود.
به گزارش ايميدرو به نقل از شبکه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران (شاتا ) دکتر ” مهدي غضنفري ” در گردهمايي سراسري مديران سازمان هاي صنعت ، معدن و تجارت استان ها، مرحله نخست ادغام را آشنايي و سروسامان دادن به فضاهاي ادغامي ، ساختمان ها و ادغام کالبدي دانست .
وي گفت : هم اکنون پس از ادغام کالبدي نيازمند ادغام به سمت استفاده همراه با بهره برداري از ظرفيت ها هستيم و اين مهم با بازتعريف و تبيين ظرفيت سازمان هاي ادغامي ميسر خواهد شد .
** کمترين چالش در فرايند ادغام
وزير صنعت ، معدن و تجارت با بيان اينکه در فرايند ادغام دو وزارتخانه بازرگاني و صنايع و معادن سابق کمترين چالش مشاهده گرديد ، افزود: بايد ظرفيت هاي موجود دو وزارتخانه سابق در استان ها فعال شود .
وي بر بهره گيري از ظرفيت ها براي کمک به ادغام تاکيد کرد و افزود: بيش از 40 درصد توليد ناخالص داخلي توسط حوزه صنعت، معدن و تجارت محقق مي شود که نشان از اهميت بالاي فعاليت هاي اين وزارتخانه دارد.
از نظر دکتر غضنفري، در مرحله دوم ادغام دينفع بايد احساس کند که با يک مجموعه واحد سرو کار دارد و ارتباطات سيستماتيک شکل گرفته است .
وزير صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: رويکرد جديد در ادغام منبعث از تفکر ادغام در بستر ظرفيت مشترک است و دراين فضا مي توان حتي تعاريف جديدي را ارايه کرد موضوعي که از نگاه کلان در وزارتخانه ادغامي پذيرفتني است.
وي بر ضرورت تشديد عملکرد در هر کدام از حوزه هايي که روساي جديد پيش از اين فعاليت نداشته اند، تاکيد کرد و گفت: بايد از ظرفيت هاي پيشروي ادغام بهره گرفت.
دکتر غضنفري با اشاره براينکه بايد تصوير ذهني نسبت به رييس جديد در استان تقويت شود، ارتباط با ستاد و ضرورت تقويت آن را خواستار شد .
وي گفت: آگاهي کامل از تصميمات در سطح ستاد به بهبود کارها کمک بسياري مي کند.
وزير صنعت، معدن و تجارت ارتباط بيشتر در سطح استان ها را نيازمند کار بيشتر و شکل گيري يک مدل انساني دانست و تاکيد کرد: بايد علاوه براينکه ميان مديرهراستاني و معاونان وي صميميت برقرار باشد در مورد ذينفعان نيز شناخت کاملي وجود داشته باشد تا بتوان توان گروه هاي مردمي را در خدمت اهداف نظام به کار برد.
دکتر غضنفري با قدرداني از تعامل روساي صنعت ،معدن و تجارت در سطح استان ها گفت : تعامل سازنده و مثبت منجر به افزايش کارايي مديران استاني مي شود .
وي تشکيل منظم کارگروه هاي توليد و تجارت، تنظيم بازار،حمايت از صادرات و توليد ، تثبيت جايگاه سازماني ،توجه جدي به تنظيم بازار شب عيد، پيگيري جدي سفرهاي استاني ، ارايه عملکرد، برنامه ريزي براي جذب سرمايه گذار در استان، تکميل ظرفيت هاي خالي ، توجه جدي به نيروي انساني را از سوي روساي استاني يادآور شد.
وزير صنعت ، معدن و تجارت در ادامه سخنان خود به موضوع شاخص عملکرد سرمايه گذاري در استان ها اشاره کرد و گفت : بايد حجم سرمايه گذاري در استان هاي افزايش يابد چرا که کاهش سرمايه گذاري در استان ها منجر به کاهش اشتغال ، سرمايه گذاري و بکارگيري منابع بانک ها در توليد و عقب ماندن استان ها مي شود .
دکتر غضنفري به دستور رييس جمهوري مبني بر شناسايي يکهزار و 500 پروژه توسط دستيار ويژه وي ” علي اکبرمحرابيان ” براي نياز سنجي تخصيص اعتبارات پرداخت و گفت : استان ها پروژه هاي خود را که نيازمند اعتبارمشخص است را اعلام کنند .
**عدم دخالت وزارت صنعت ، معدن و تجارت درانتخابات مجلس
وزير صنعت ، معدن و تجارت موضع اين وزارتخانه را در همه حال دفاع از ذينفعان خود دانست و گفت : حضور حداکثري براي ما از اهميت بالايي برخوردار است ، از هيچ نامزدي در انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي حمايت نمي کنيم و مديران استان ها بايد به عنوان نماينده نظام هم اکنون وظيفه اصلي خود را تنظيم بازاري آرام در آستانه سال نو قرار دهند .
وي در بخش ديگري ازسخنان خود، گفت که شرح وظايف وزارتخانه ادغامي براي ارايه به دولت تدوين شده است .
** تعامل با تشکل هاي بخش خصوصي به ويژه خانه صنعت
غضنفري همچنين بر تعامل وزارتخانه متبوع خود با خانه هاي صنعت ، معدن و تجارت به عنوان يکي از تشکل هاي مهم بخش خصوصي و منطبق بر فعاليت هاي اين وزارتخانه تاکيد کرد .
وي درعين حال گفت که اين وزارتخانه همچون گذشته با ساير تشکل هاي بازرگاني نيز نعامل سازنده خود را ادامه مي دهد .
يکي ديگر از موضوعاتي که وزير صنعت ، معدن و تجارت به آن پرداخت نقش سازمان هاي توسعه اي در احداث واحدهاي توليدي براساس دستور رييس جمهوري بود.
وي از روساي استان ها خواست تا نظرات خود را در مورد تعداد واحد هاي صنعتي مورد نياز استان ها را بيان کنند .//