شركت فولاد خوزستان ظرفيت اسمي توليد سالانه خود را پشت سر گذاشت
با توليد سه ميليون و دويست و هشت هزار تن شمش فولاد تا پايان روز چهاردهم اسفندماه، شركت فولاد خوزستان ظرفيت اسمي توليد سالانه خود را پشت سرگذاشت.
عبدالمجيد شريفي، مديرعامل شركت فولاد خوزستان با اعلام اين مطلب افزود: پس از اجراي موفقيتآميز طرحهاي توسعه شركت فولاد خوزستان و رساندن ظرفيت توليد اسمي اين شركت از 5/1 ميليون تن به 2/3 ميليون تن در سال و به دنبال تلاش كاركنان در افزايش بهرهوري و كاهش توقفات خطوط توليد در سال جهاد اقتصادي اين موفقيت حاصل شده و انتظار ميرود تا پايان سالجاري ميزان توليد اين شركت از سه ميليون و سيصدهزار تن عبور كند.
در همين حال بزرگترين عرضهكننده شمش فولاد كشور همزمان با ايام الله دهه فجر امسال ركورد توليد سال قبل خود را به ميزان سه ميليون تن پشت سر نهاده بود.
شركت فولاد خوزستان طي چهارسال گذشته با روندي صعودي توليد فولاد را دنبال كرده و در اين مدت بيش از 52 درصد رشد توليد را در كارنامه خود دارد كه رشدي كم نظير در سطح كشور محسوب ميشود. هم اكنون اين شركت طرحهاي توسعه ظرفيت خود را تا پنج ميليون تن در دستور كار دارد.



