جدول توزیع کنسانتره و گندله سال ۹۹ شرکت ها آماده ابلاغ شد

امیر صباغ” روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : همچنین سهامداری شرکت ها ، حداقل کردن تابع حمل و نقل ، کیفیت محصول شرکت ها و کسری و مازاد شرکت ها در تهیه این جدول اثر داده شد..
صباغ ادامه داد :  این جدول به شرکتها ابلاغ می شود اما کار گروهی نیز تشکیل خواهد شد که بر روند اجرای این جدول نظارت کرده و ارقام را بطور مرتب به روز آوری خواهد کرد.
وی یادآور شد :  سال آینده بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن گندله وارد مدار خواهد شد ، بر این اساس جدول یاد شده می تواند دچار تغییر شود ؛ در اینجا نیز کار گروه ذکر شده متشکل از کارشناسان وزارتخانه ، ایمیدرو و شرکت ها بر روند اجرای جدول نظارت خواهند داشت.
مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت :  از حدود سه ماه پیش کار کارشناسی مفصلی در این زمینه صورت گرفته و این جدول در روزهای آینده توسط وزارتخانه به شرکت ها ابلاغ خواهد شد.
وی تاکید کرد :  جدول توزیع گندله و کنسانتره شرکتها در سه ماه نخست سال ۹۹ به صورت آزمایشی خواهد بود و سپس با نظارت تیم کارشناسی به روزآوری شده و دچار تغییر خواهد شد.
http://madan24.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG-20200310-WA0045.jpg

http://madan24.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG-20200310-WA0046.jpg

keyboard_arrow_up