به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ، غلامرضا ملاطاهری در گردهمایی هم اندیشی و هم افزایی پژوهش و توسعه فناوری ضمن بیان این مطلب گفت : ایمیدرو با هدف کاهش فاصله صنعت و دانشگاه ، رسالت خود را در برابر دانشگاه ها به نحو مطلوب انجام داده و اکنون 25 قرارداد با دانشگاه های مختلف و مراکز تحقیقاتی کشور منعقد کرده است.
وی ادامه داد : بر اساس گزارش رسمی وزارت علوم ، ایمیدرو در سال 98 با قرار گرفتن در رتبه چهارم ، جزو 10 شرکت برتر در زمینه پژوهشی (از میان 40 شرکت) قرار گرفت. این سازمان در سال گذشته ، 12 قرارداد را به مبلغ ۶ میلیارد تومان از طریق سامانه ساتع با دانشگاه ها منعقد کرد.
بررسی گلوگاه های پژوهشی
مدیر آموزش ، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به موضوع استعلام این سازمان از شرکت های تابعه برای مطرح کردن گلوگاه های پژوهشی ، تصریح کرد: پس از این اقدام ، حدود 120 پروژه دریافت شد که در نهایت ، 25 پروژه با محورهای کلی انتخاب و به قرارداد تبدیل شدند. هر یک از این قراردادها ، یک نیاز کاربردی را برای صنعت مرتفع می سازند.
وی افزود : از جمله این پروژه ها، ارائه الگوی کاهش گازهای گلخانه ای ، دستورالعمل و ارائه کنش اضطراری برای 44 واحد تابعه ، ارائه متدولوژی و دستورالعمل اکتشاف ذخایر پنهان و حفاری عمیق و نیز بررسی و ارائه مدل مدیریت پسماند برای واحدهای تابعه است.
ثبت 7 پروژه کاربردی طی خرداد ۹۹ در سامانه ساتع
ملاطاهری با بیان اینکه در خرداد امسال ، 7 پروژه را در سامانه ساتع ثبت کرده ایم ، گفت : از این تعداد، 5 پروژه مربوط به سیاستگذاری در بخش معدن و صنایع معدنی و 2 پروژه مربوط به ارتقای بهره وری است. وی ادامه داد: تلاش ما بر این بوده تا از ظرفیت دانشگاه ها به نحوی استفاده کنیم که پژوهش ها به جای رفتن به قفسه کتابخانه ها ، در صنعت کاربردی شود.
صرف حدود 17.2 میلیارد تومان برای آموزش، پژوهش و فناوری
مدیر آموزش ، پژوهش و فناوری ایمیدرو درباره عملکرد این حوزه گفت : طی سال گذشته، حدود 17.2 میلیارد تومان در بخش آموزش و پژوهش صرف شد که بیش از 14 میلیارد تومان مربوط به بخش پژوهش و فناوری و بیش از 3 میلیارد تومان در بخش آموزش بود.
وی ادامه داد : ایمیدرو طی ۵ سال گذشته از 687 پایان نامه تحصیلات تکمیلی حمایت کرده است. همچنین ایمیدرو و شرکت های تابعه ایمیدرو و وابسته طی 8 سال گذشته، 1706 پروژه با دانشگاه ها منعقد کرده اند.
ارائه گزارش های عملکرد شرکت ها
به گزارش مذکور در این گردهمایی ، مدیران و نمایندگان واحدهای تحقیق و پژوهش شرکت های فولاد مبارکه ، ذوب آهن اصفهان ، مس سرچشمه ، ملی فولاد ایران ، آلومینای ایران ، تهیه و تولید مواد معدنی ، فولاد آلیاژی ایران ، فولاد خراسان ، میدکو ، زرشوران و گل گهر به ارائه عملکرد این شرکت ها در زمینه ارتباط با دانشگاه ها پرداختند.




