خداداد غریب پور افزود : ایمیدرو با راهبری و دعوت از شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی در جهت حمایت از شرکت هپکو ، طی ماه های گذشته جلسات بررسی مشکلات و هم اندیشی برای استفاده از ظرفیت های این تولیدکننده با سابقه را برگزار کرد.
وی با بیان اینکه نیازسنجی شرکت های معدن و صنایع معدنی به ماشین آلات و خدمات فنی در همکاری با هپکو انجام شده است ، گفت : شرکت های فوق با برگزاری جلسات و بازدیدهای مستمر با مسئولان شرکت هپکو نیازهای خود را اعلام کرده اند که خرید محصولات این شرکت و همچنین ارایه خدمات فنی در این تفاهم نامه ها مورد توجه است.
برنامه امضا تفاهم نامه شرکت های بزرگ معدنی با هپکو
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بزودی در همکاری بخش معدن وصنایع معدنی(با راهبری ایمیدرو) 4 تفاهم نامه مجزا به امضا خواهد رسید ، عنوان کرد : این تفاهم نامه بین شرکت های مبارکه ، ملی مس ، گل گهر و چادرملو با شرکت هپکو به امضا می رسد.
وی افزود: در تفاهم نامه فوق “تامین دستگاه های مورد نیاز شرکت های معدن و صنایع معدنی که شرکت هپکو قادر به ساخت آن است و همچنین تامین قطعات یدکی و تجهیزات مختلف ناوگان معدنی و خطوط تولید” دیده شده است.
غریب پور گفت : ظرفیت های هپکو در همکاری با حوزه معدن و صنایع معدنی شناسایی شده است و به طور مثال هپکو آمادگی خود را برای تعمیر تجهیزات شرکت ها همچون بیل مکانیکی ، هیدروسیلندرها، غلتک ها و … اعلام کرده است.
ارایه تسهیلات توسط ایمیدرو
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به دیگر تفاهم نامه معدن و صنایع معدنی با این تولیدکننده با سابقه ، اعلام کرد : پنجمین تفاهم نامه به صورت سه جانبه بین خانه معدن ایران، صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی(مجموعه تحت پوشش ایمیدرو) و هپکو به امضا می رسد.
وی ادامه داد : در این تفاهم نامه خانه معدن ایران عهده دار اجرای برنامه نیازسنجی بخش معدن و صنایع معدنی به تجهیزات و خدمات فنی در حوزه معادن است.
غریب پور گفت : صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی نیز ارایه تسهیلات به متقاضیان استفاده از خدمات هپکو را در دستور کار قرار خواهد داد.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : با توجه به نیاز معادن به دامپتراک ، هپکو برای تولید این محصول نیاز به شریک خارجی دارد که این شرکت مذاکرات خود را با یک شرکت مطرح تولیدکننده دامپتراک آغاز کرده است.