به گزارش فولاد و توسعه ، ظرفیت آب شیرین کن 600 هزار مترمکعب در روز است که آن را در رده پنجمین در دنیا از نظر بزرگی بعد از راس الخیر عربستان ، Taweelah امارات ، Shuaiba عربستان ، Sorek و Rabigh عربستان قرار می دهد.
????ایران حدود 85 آب شیرین کن کنار دریا دارد که ظرفیت روزانه 400 هزار مترمکعبی دارند.
????ظرفیت آب شیرین کن جدید معدنی ها 600 هزار مترمکعب در روز است که در فاز 3 به 1.5 میلیون مترمکعب افزایش میابد.
????آب تولیدی این آب شیرین کن در رده صنعتی تنظیم شده است و در دنیا 63 درصد آب شیرین کن ها آب شرب شهری و 26 درصد آب صنعتی تولید میکنند و 6 درصد نیز برای مصارف نیروگاههای کنار آب ، تولید می شود.
???? سرمایهگذاری 3 شرکت در فاز اول پروژه ، 16300 میلیارد تومان بوده که شامل 305 کیلومتر خط انتقال آب ، احداث آب شیرین کن ، احداث 10 پست برق ، احداث 150 کیلومتر خط انتقال برق ، 7 ایستگاه پمپاژ و … می باشد.
ابرپروژه انتقال آب خلیجفارس به منطقه گلگهر در آستانه افتتاح
به گزارش فولادوتوسعه ، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر از افتتاح قطعه نخست ابرپروژه انتقال آب از خلیجفارس به منطقه گلگهر سیرجان در انتهای هفته جاری با حضور مقامات دولتی خبر داد.
جمشید ملارحمان با اشاره به برگزاری جلسه هماهنگی افتتاح فاز نخست پروژه عظیم شیرینسازی و انتقال آب از خلیجفارس به فلات مرکزی ایران با حضور نماینده دفتر ریاست جمهوری ، وزارتخانههای صنعت ، معدن و تجارت ، نیرو ، استانداریها و شرکتهای سرمایهگذار در سازمان ایمیدرو در روز گذشته گفت : پروژه انتقال آب خلیجفارس به منطقه گلگهر به طول ۳۰۵ کیلومتر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بهشمار میرود که پس از سالها تلاش و همت شبانهروزی توسط متخصصین و کارشناسان داخلی، به مرحله بهرهبرداری و افتتاح رسیده است.