به گزارش فولاد و توسعه ؛ علیرضا رزم حسینی با بیان این مطلب ، افزود : همه محصولات فولادی ( ورق و اسلب) باید در بورس کالا عرضه شوند و همه تولیدکنندگان فولادی موظف به ارایه تولید خود در بورس کالا هستند.
وی با اشاره به اینکه سقف عرضه فولاد ، در بورس نیز برداشته شده است ، گفت : کف عرضه فولاد ۲۰ میلیون تن است و محصولات نهایی فولاد نیز باید در بورس کالا عرضه شوند که با مجموعه این اقدامات به سمت متعادل شدن قیمتها در بازار خواهیم رفت.
مدافع تولید و تنظیم بازار هستیم
وزیر صمت با بیان اینکه وزارت صمت مدافع تولید و تنظیم بازار است ، گفت : در بازار مداخله نداریم اما هرجا لازم باشد نظارت و کنترل ها را توسط ستادهای تنظیم بازار در کشور و کارگروههای استانی انجام خواهیم داد.
بورس باید رشد نقدینگی را به سمت خود بیاورد
رزم حسینی با اشاره به رشد نقدینگی در کشور، تصریح کرد : این رشد نقدینگی نباید به سمت کالاهای مزیت دار برود که سبب ایجاد قیمتهای کاذب در بازار شود ، قانونگذار عرضه کالاها را در بورس برای حل این مشکل تشخیص داد.
استفاده از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حمایت از تولیدکنندگان
وی با اشاره به وظایف و ظرفیتهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ، اضافه کرد : تولید کنندگان مجاهدان اقتصادی هستند که در این شرایط سخت اقتصادی با وجود تمامی تحریمها و محدودیتهایی که کرونا به وجود آورده است ، باید مورد حمایت قرار بگیرند.
وزیر صمت ، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور و کارگروههای استانی را از ظرفیتهای مهم برای پیگیری و حل مشکلات تولیدکنندگان به خصوص در این شرایط دانست.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای واحدهای خرد ، کوچک و متوسط ، بیان کرد : سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران حمایت از این مهم را در دستور کار دارد.
گفتنی است که در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری اصفهان آخرین وضعیت و راهکارهای تولید حداکثری شرکت پلی اکریل ، مشکلات واحدهای فولادی استان و واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی بویژه چگونگی تامین مواد اولیه آنها مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین بررسی مشکلات قطعه سازان خودرو، نساجی ، پوشاک ، مواد شیمیایی وپلیمری از دیگر موارد مطرح شده در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اصفهان بود.