نادر سلیمانی در گفت وگویی با بیان این مطلب در ادامه افزود : آنچه مربوط به تولید در صنعت فولاد بوده و تمام زنجیره فولاد بر آن پیمان بستند تا بتوانند به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ برسند کماکان پابرجاست، در سال گذشته نیز علیرغم تمام مشکلاتی که در بخش صادرات و تحریم ها وجود داشت، تولید ۳۱ میلیون تن فولاد محقق شد و برنامه افزایشی تولید کماکان در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد : بومیسازی قطعات فولاد نیز توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از سال ۹۷ آغاز شد و در نتیجه آن توانستیم هزینههای تولید را از ۱۲۰ دلار به ۸۰ دلار برای هرتن تولید فولاد برسانیم؛ بنابراین با توجه به کم شدن هزینه تولید، در صورتی که روند صادرات صادرات تسریع شود، انگیزه برای تولید بیشتر و محصول با ارزش افزوده نیز بیشتر خواهد شد.
سلیمانی با اشاره به اینکه در حال حاضر بومی سازی و کاهش قیمت تمام شده، یک روند بسیار مناسب و روبه جلویی را در بخش تولید ایجاد کرده افزود: با این وجود، مشکل اصلی برای ما در خصوص تنظیم بازار، مسائل مربوط به عرضه و کنترل بازار و نظارت بر بازار است.
به گفته، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، سیاستهای وزارت صمت در امر تولید به خوبی پیش میرود اما در خصوص عرضه و تنظیم بازار مشکلاتی وجود دارد و باید آن را از تولید تفکیک کرد که این کار با کمک کارشناسان بازار امکانپذیر میشود و میتوان بازار را متعادل کرد تا در نهایت هم تولید کننده منتفع شود هم مصرف کننده. چرا که تولیدکننده محصولش را با قیمت مناسب در بازار به دست مصرف کننده میرساند و هم اینکه مازاد تولید خود را صادر می کند.