اجرای مدل مرکز – پیرامونی توسط شرکت‌ های بزرگ

علیرضا رزم حسینی در آیین امضای تفاهم‌ نامه مسئولیت‌های اجتماعی در قالب اقتصاد مقاومتی با شرکت فولاد امیر کبیر کاشان افزود : کشورهای دنیا توسط شرکت‌های بزرگ اقتصادی ساخته می‌شوند و دولت نقش تسهیل ‌گر را بر عهده دارد و فعالیت این واحد‌های بزرگ به عنوان مرکز توسعه است.

وی توسعه را نه به مفهوم هزینه کردن که به معنای مدیریت اقتصادی دانست و با تاکید بر نیاز جامعه امروز به آموزش در حوزه کسب‌ وکار و گسترش اقتصاد مقاومتی، بر ضرورت مشارکت‌ همه بخش‌ها و دستگاه‌ها در ایجاد این فرهنگ تاکید کرد و آن را جزئی از فرهنگ دینی و ملی ایرانیان خواند.

وی با بیان اینکه از یک کشور وارد کننده فولاد در دوران پیش از انقلاب به کشور صادر کننده در این بخش تبدیل شده ایم، گفت : ایران جزء ۱۰ کشور برتر در صنعت فولاد است و این ثمره تلاش و همت مسئولان و صنعتگران در سال‌های متوالی است.

صادرات ۲.۵ میلیارد دلاری فولاد در سال گذشته

وزیر صنعت، معدن و تجارت با استناد به تولید ۲۹ میلیون تُن فولاد خام و صادرات ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تنی این محصول به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار در سال گذشته، توسعه در این بخش را یکی از افتخارات جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد : اگر صادرات غیرنفتی مانند فولاد نبود، اثر تحریم‌ها بر اقتصاد کشور بسیار شدیدتر بود. منبع: شاتا

۱۰۰ شرکت بزرگ کشور موتور محرکه اقتصاد مقاومتی در کشور هستند

علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت که  به منظور رسیدگی و ارزیابی واحدهای مختلف تولیدی در بخش صنعتی و معدنی و افتتاح چند طرح تولیدی در استان اصفهان، به این استان سفر کرده بود در نشستی با فعالان اقتصادی اظهار کرد : در سفر به شهرستان شهید پرور اردستان، بازدیدی از واحدهای تولیدی و صنعتی داشتیم و در دیداری چهره به چهره مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی بیان شد.

وی افزود : وزارت صنعت، معدن و تجارت در این دوره مصمم است تا در راستای تحقق شعار سال و تاکید رهبر انقلاب به پشتیبانی و مانع زدایی از تولید مصمم ادامه دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد : این وزارتخانه راسا در حمایت از تولید از واردکنندگان و صادرکنندگان پشتیبانی می کند.

وی گفت : اقدامات وزارت صمت در راستای پشتیبانی و مانع ‌زدایی از تولید جسورانه است که می ‌توان به آزاد سازی ۶ هزارمترمربع محدوده معدنی در کشور اشاره کرد که این موضوع شامل استان اصفهان هم می‌شود.

رزم حسینی تصریح کرد : اقدام آزاد سازی معادن فرصت سرمایه‌گذاری و اشتغال ‌زایی را فراهم می‌کند؛ چراکه سال‌ها بود که این معادن غیرفعال یا راکد بودند اما اکنون با همیاری تشکل‌های معدنی و نظارت‌های مربوطه جریان ‌سازی در بخش سرمایه گذاری معدن میسر شده است.

وی افزود : یکی از اقدامات مهم این وزارتخانه حذف امضاهای طلایی و صدور مجوز در صنعت فولاد است؛ چرا که بر این باوریم که سرمایه‌ گذاران در این بخش مشروط به تامین آب می توانند این صنعت را در کشور توسعه ببخشند.

رزم حسینی تصریح کرد : یکی از موانع موجود در بخش صنعت، معدن و تجارت حذف بوروکراسی اداری است و با زدودن فضا و زمینه رانت‌زدایی تحقق صادرات محصولات آزاد شده است.

وی ادامه داد : واردات ماشین آلات سنگین نیز که در داخل وجود ندارد، محدودیت‌های آن برداشته شد. البته سیاست ما بر تولید داخلی است تا براساس توانمندی هپکو ماشین آلات در داخل تولید شوند.

وی به فعالان بخش کشاورزی هم نوید داد و گفت : با تصویب هئیت دولت تمام اختیارات از تامین تا صادرات و واردات نهاده‌های دامی به وزارت جهادکشاورزی واگذار شده است که مورد استقبال وزیر هم قرار گرفته است تا با ایجاد وحدت رویه، برنامه ریزی در صادرات و واردات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی حاصل شود.

وی بر توسعه متوازن صنعت به ویژه در بخش معدن تاکید کرد و گفت : برای تحقق اقتصاد مقاومتی ناگزیر به توسعه متوازن معادن در کشور هستیم تا با ایجاد اشتغال در روستاها مانع مهاجرت به شهرها شویم.

رزم حسینی بر نقش ۱۰۰ شرکت بزرگ کشور به عنوان پیشران و موتور محرکه اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت : این شرکت‌ها توانستند در فاز نخست با ۱۵۰ هزارمیلیاردتومان و در فاز دوم با ۳۰۰ هزار میلیارد تومان اقدامات مهمی در توسعه متوازن و حمایت از بنگاه‌های کوچک اقتصادی بردارند.

وی اضافه کرد : در سال گذشته علیرغم تحریم و شیوع کرونا رشد ۸ درصدی در تولید صنایع کشور رقم خورد که مایه فخر و مباهات است و امسال هم نوید جشن ملی لوازم خانگی کشور را در آینده نزدیک می دهم.

keyboard_arrow_up