نقش فولاد در مدل مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور

به گزارش  چیلان ،علی امرائی افزود :  این مدل کاملا  دانش محور بوده و منطبق بر نقشه راه عملی و تحقیقاتی می باشد.  در این مدل جامع، کل روستاهای هر شهرستان مورد نظر بوده و قرار است یک الگوی جامعی از مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی خراسان رضوی در شهرستان خواف به عنوان پایلوت عملیاتی گردد.

وی گفت : در  اجرای  این  مدل،  ابتدا  نیروهای  بومی  تحصیل کرده به عنوان تسهیل گران  این  طرح  در  خواف  انتخاب  شدند.  سپس  ستاد  طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف با حضور اضلاع آن شامل کارگزاران حاکمیتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معین اقتصادی و نمایندگان جامعه  محلی راه اندازی گردید. که کلیه اقدامات نیز با نظارت عالیه امام جمعه محترم شهرستان خواف و دستگاه قضایی  شهرستان پیگیری می شود.

وی افزود: از اقدامات آتی در طرح مثلث اقتصادی، برگزاری کارگاه های مشارکتی با حضور اضلاع مثلث و نمایندگان کانون های آبادانی و پیشرفت روستایی است که در نهایت این کارگاه ها منتج به شناسایی پروژه ها و طرح های عملیاتی  در  حوزه های  اجتماعی  و  فرهنگی،  زیرساختی،  آموزشی  مهارتی، طبیعی و محیط زیستی و اشتغال و کسب و کار خواهد شد.

keyboard_arrow_up