جعفری : هدف اینوماین 3 رفع نیازهای فناورانه با “فناوری بومی” است

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری در نشست پایش اقدامات و برنامه های جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین 3) افزود: اینوماین 3 فرصتی برای ارایه نیازهای شرکت ها و رفع آن توسط ایده پردازان است و تحقق اهداف این جشنواره، در نهایت منجر به افزایش راندمان شرکت های این حوزه در بخش تولید می شود.

وی با بیان اینکه ایمیدرو در برگزاری جشنواره "اینوماین سه"، بسترساز و نقش حمایتی خود را ایفا خواهد کرد، گفت : اگر ایده های مراکز علمی، دانش بنیان ها و نخبگان متمرکز بر رفع چالش های فناورانه شرکت های معدن و صنایع معدنی باشد، دستاورد بزرگی برای این حوزه محقق می شود.

ارسال 130 ایده به جشنواره

در ادامه امید اصغری دبیر سومین دوره جشنواره ایده های ارزش افرین معدن و صنایع معدنی گفت : در دوره های پیشین رویداد اینوماین علاوه بر بخش مسابقه ایده، نمایشگاهی با حضور شرکت دانش بنیان فعال در معدن و صنایع معدنی برگزار شد.

امید اصغری افزود : یکی از رویدادهای جدید جشنواره، ارایه نیازهای های فناورانه بود که به وسیله شرکت های بزرگ معدنی صورت گرفت. به طوری که نیازهای خود را به شرکت های دانش بنیان و خلاق و ایده پردازان ارایه کردند.

وی بیان اینکه این بخش امسال به صورت گسترده تری برگزار خواهد شد، اظهار داشت : این رویداد با حفظ ساختار دوره های قبلی، تلاش می کند ضمن ارتقای درون ساختاری، تعداد بیشتری از نیازهای صنعتی را از ظریق "فناوری" پوشش دهد.

اصغری با بیان اینکه 130 ایده به جشنواره ارایه شده است که در حال بررسی ایده ها هستیم، گفت : در این دوره شاهد تحول در معیارهای ارزیابی ایده ها و سنجش آمادگی فناورانه هستیم، به طوری که ارزیابی به صورت هوشمند و اتوماتیک، متناسب با احتیاج هایی که هر کدام از صنایع دارند، صورت می گیرد.

وی توضیح داد : این ایده های فناورانه، متناسب با سطح آمادگی فناورانه و کمکی که می توانند به تکمیل زنجیره نوآوری و فناوری داشته باشند، به هریک از بخش های اکوسیستم نوآوری از جمله پارک های فناوری، مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها و صندوق های سرمایه گذاری جسوارنه متصل می شوند.

دبیر سومین دوره جشنواره ایده های ارزش افرین معدن و صنایع معدنی گفت : در این جشنواره از تمام چالش های معرفی شده از سوی معدنی ها، بانک اطلاعاتی ایجاد خواهد شد که در اختیار ایده پردازان قرار خواهد گرفت.

وی افزود : در اینوماین 3 رویداد "هکاتون معدن" نیازها ها و مسائل حوزه معدن را با رقابت میان شرکت های دانش بنیان، خلاق و استارت آپ ها برطرف می کند.

اصغری با بیان اینکه هکاتون یکی رویداد متعارف در جهان است که از تلفیق دو واژه هک و ماراتون تشکیل شده است، ادامه داد : در بخش مهمی از رویداد اینوماین 3، شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور مساله های مطرح شده را با پاسخ گفتن به سؤالات مطرح شده حل خواهند کرد.

جشنواره؛ فرصتی برای پیوند بین دانش‌ بنیان ها و معدنی ها در حوزه فناوری

غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو طی سخنانی اعلام کرد : جشنواره اینوماین در راستای حمایت از فناوران صاحب ایده‌های نوآورانه و اهمیت توجه به هم‌نشینی ایده‌پردازان و پیوند بین دانش‌بنیان ها و حوزه معدن و صنایع معدنی برگزار می شود.

ملاطاهری ادامه داد : به رغم شرایط ویژه کشور بر اثر شیوع بیماری کرونا و محدودیت های آن، امسال شاهد رشد ایده های ارسال شده به جشنواره هستیم.

ایده های برتر جشنواره؛ ورودی های جدید مرکز نوآوری

حسین منصوری مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران نیز گفت : ایده های برتر جشنواره اینوماین 3، ورودی های به مرکز فناوری معادن و صنایع معدنی هستند و زیر چتر حمایتی مرکز قرار خواهند گرفت.

منصوری افزود : در حال حاضر استارت ‌آپ ها در این مرکز مستقر شدند. این استارت ‌آپ ها از ۲۴۱ طرح ارایه شده به جشنواره اینوماین ۱ و ۲ انتخاب شده‌اند.

سومین جشنواره ایده های ارزش آفرین(اینوماین 3) شهریورماه امسال با حضور فعالان حوزه فناوری و شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی در تهران برگزار می شود.

keyboard_arrow_up