امین ابراهیمی به خبرنگار دنیای معدن گفت : صنعت فولاد در یک دوره ای به ازای هرتن تولید ۱۱۰ دلار هزینه ارزی باید انجام می داد ، اکنون دستور کار کاهش هزینه های ارزی و افزایش سهم داخلی سازی است.
وی یاد آور شد : براساس برآوردهای انجام شده هزینه هایی که برای ساخت قطعات و تجهیزات ساخت داخل صورت گرفته ، حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد از ارزش آن نسبت به خارج از کشور کمتر است.
ابراهیمی تصریح کرد : مطالعات و آزمایش های انجام شده گویای آن است که نمونه های بومی سازی شده در بسیاری موارد از نمونه های خارجی کیفیت به مراتب بهتری دارند.
وی خاطرنشان ساخت : امروز فولاد خوزستان در برنامه خود بومی سازی تکنولوژی را گنجانده و استارت های لازم را زده و فعالیت پیوسته داریم تا به خود کفایی کامل برسیم.
مدیرعامل فولاد خوزستان خواستار آن شد که وزارت صنعت، معدن وتجارت نقش تسهیل گر در صنعت فولاد را ایفا کند و توضیح داد، پیشتر به دلیل آدرس های غلطی که داده بودند، صنعت ستیزی وجود داشت و این امر کاملا که برطرف نشده، بلکه به عنوان یکی از مشکلات پیش رو مطرح است.
وی افزود: نقش تسهیل گری وزارت صمت کاملا مهم است و علاوه بر آن نسبت به مانع زدایی هم اقدام کند که یک نمونه آن پرهیز از صدور بخشنامه های خلق الساعه است.
ابراهیمی گفت : امروز راهبرد خودکفایی و قطع وابستگی ها در همه زمینه ها از جمله تکنولوژی تولید فولاد خام و محصولات آن از راهبردهای تعیین کننده در جهت تحقق اهداف والای صنعت فولاد کشور به حساب می آید.
ایران اکنون دهمین فولاد ساز جهان با تولید ۳۰ میلیون تن و ظرفیت نزدیک به ۴۵ میلیون تن محسوب می شود.
براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن پیش بینی شده است.