به گزارش روابط عمومی ایمیدرو ، وجیه ا… جعفری، شامگاه در مراسم اختتامیه کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریخته گری مداوم در بندرعباس، اظهار داشت: برای تبادل دانش، نیازمند برگزاری کنفرانس های تخصصی هستیم.
وی ادامه داد : استفاده بهینه از شرایط موجود در زنجیره بخش معدن از بالادستی تا پایین دستی و کاهش قیمت تمام شده، نیازمند توجه به حوزه پژوهش و فناوری است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد : مرز اقتصادی بین همه پروژه های اقتصادی و معدنی به اندازه ای به هم نزدیک شده است که اگر بخواهیم اقتصاد کاری را در زنجیره تولید بالا ببریم، نیازمند مسلط شدن به دانش روز هستیم.
وی ادامه داد : برای دستیابی به دانش روز، نیازمند پژوهش و دستیابی به فناوری های روز هستیم. این روند موجب کاهش قیمت تمام شده، قابلیت رقابت با دیگران و نیز قابلیت توجیه اقتصادی در بنگاه اقتصادی می شود.
مدیریت بخش مهمی از اقتصاد توسط صنعت فولاد
جعفری با اشاره به اینکه بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد کشور اثرات چشمگیری دارد، است، گفت: امروز بخش فولاد با تولید ۳۰ میلیون تن و ۴۰ میلیون تن ظرفیت و نیز پیگیری تحقق ظرفیت ۵۵ میلیون تنی تا ۱۴۰۴، بخش مهمی از اقتصاد را مدیریت می کند.
وی افزود : اینکه اکنون صنعت فولاد به سمت تخصصی تر کردن با بهره گیری از دانش روز، نوآوری، فناوری برود، امری بدیهی، قابل هدایت و حمایت است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو بیان داشت : امیدواریم بتوانیم به نقاط مطلوب زنجیره فولاد در همه ابعاد با توسعه زنجیره های پایین دستی برسیم.
وی افزود : بدون شک می توانیم به جدیدترین دانش روز در این صنعت، با تلاش پژوهشگران و نخبگان دست یابیم.
در پایان مراسم، با حضور وجیه ا.. جعفری و علی نبوی، دستیار ویژه وزیر صنعت ، معدن و تجارت از پژوهشگران برتر صنعت فولاد تقدیر شد.