تمدید پروانه معادن در خراسان رضوی مشروط شد

محمد توکلی اظهار داشت : انجام نقشه ‌برداری هوایی معادن با استفاده از شیوه‌های نوین و پهپاد در خراسان رضوی، برای نخستین بار در کشور در حال انجام است که این اقدام در راستای اجرای سیاست‌های نظارتی و حاکمیتی وزارت صنعت، معدن و تجارت و حفظ حقوق بیت‌المال با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن استان صورت می‌گیرد.

وی افزود : در نخستین مرحله، نقشه ‌برداری هوایی از ۱۵۵ معدن استان خراسان رضوی با استفاده از پهپاد در حال انجام است.

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت خراسان رضوی بیان کرد : معادنی که نقشه‌ برداری هوایی آن‌ها در حال انجام است شامل خاک‌ صنعتی، سنگ‌آهک، مگنتیت، هماتیت، طلا، فلدسپات، کرومیت، مس، کائولن، کلسیت، گرانیت، مارن، مرمر آراگونیتی، منگنز، فلورین، مخلوط‌ کوهی و آبرفتی و مرمریت هستند که در ۱۹ شهرستان خراسان رضوی واقع شده‌اند.

توکلی عنوان کرد : همه معادن در شرف تمدید پروانه قبل از ارائه طرح بهره‌برداری خود باید به صورت سالانه با هماهنگی سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی نسبت به انجام عملیات نقشه ‌برداری و تعیین میزان استخراج واقعی و ذخیره مانده اقدام کنند و گزارش مربوطه را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارائه دهند.

وی اضافه کرد : در ۱۱ ماهه امسال، ۶۹ معدن جدید با ذخیره ۲۷ میلیون تن و استخراج سالانه یک میلیون و ۹۳ هزار تن در خراسان رضوی به بهره‌برداری رسیده است.

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت خراسان رضوی تصریح کرد : این معادن شامل مواد معدنی سنگ‌آهن ،مس، کرومیت ،سنگ‌لاشه، سرب، روی، سلیس و مرمریت در شهرستان‌های مشهد، سبزوار، تربت حیدریه، تایباد، فریمان، گناباد، تربت جام، خواف، چناران، نیشابور، بردسکن، جغتای، داورزن و کاشمر است که حجم سرمایه ‌گذاری آن‌ها، یک هزار و ۴۰۵ میلیارد ریال و میزان اشتغال‌زایی این معادن ۳۶۱ نفر است.

بر اساس گزارشی از ایرنا، توکلی یادآور شد : با بهره‌ برداری از معادن جدید، شمار معادن دارای پروانه بهره ‌برداری خراسان رضوی به یک هزار و دو معدن با ذخیره دو میلیارد و ۸۶۰ میلیون تن و استخراج سالانه ۵۵ میلیون تن افزایش یافته است که به این ترتیب مجموع سرمایه‌گذاری کل معادن استان، به ۲۴ هزار و ۸۲۸ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای ۱۲ هزار و ۲۴۶ نفر رسیده است.

keyboard_arrow_up